Flash Logo.

Contact Us

Norma Delaney

675 Witter Gulch
Evergreen, CO 80439 USA

303.679.8878
303.679.8848 fax

norma@newbreath.net

This is all possible due to the creator, Garret.


Izisina Zgodba

Tole je čas za našo povezavo. V tem stiku vam bom predala vibracijo in besede, samo za vas. Na sprejem se lahko najbolje pripravite tako, da se udobno namestite v svojem stolu in začnete sprejemat svoj Zavesten Dih.

Kar naprej se spuščajte globje v svoj trebuh, globje v svoj trebuh. A si lahko vsak od vas vzame trenutek in si dovoli spust globoko v svoj trebuh? Ja, to je čist način, to potapljanje, sedenje v posodi svojega trebuha. Vsak človek ima ta sladek prostor; sedite lahko v svojem trebuhu.

Ta prostor je pravi kelih. Izbran in prefinjen kelih, ki ga ljudje iščejo od nekdaj. Ta kelih, podobno kot tvoje kolčne kosti držijo sveti prostor. To je tvoj sveti dom. Tvoja Duša, ta Svetost, ki ti si.

V spuščanju dovoli svoji zavesti, da se zlije, ko pride domov. Domov zato, da jo drži zibelka, zibelka - kelih te tvoje prefinjene energije. Ja, ljubkovala te bo in te držala, če se spustiš globoko v ta posvečen prostor. Tvoja Duša je tak sijajen čudež, ki močno presega dojemanje omejenega uma.

Prej sem pripovedovala zgodbo o zlorabljenem otroku. Pomembno je razumet, da ti Duša v primeru fizične zlorabe pomaga zapustit fizično telo. A veš, da je to eden od razlogov za tvoje tretje oko? Vrata pasti so to. »Uidi, zbeži, spravi se stran od tu. Nehaj bit v telesu.« To so ključne energije, ki jih bo Duša poslala človeku. »Telo tepejo; težko je, boli. Spravi se ven iz izkušanja fizičnega. Uporabi svoje psihične sposobnosti in sedi nekam nad telo, da ne boš čutil/a.«

Duša ljubeče pravi: “Pridi, pomagala ti bom. Skupaj se lahko umakneva.” In fizično telo je tako delno izpraznjeno. Čisto se od njega ne morete ločit, saj bi umrli. Dvig samo do ramen ali višje je dovolj, da ne čutite več. Odrevenite, zaspite. Spanec za majhnega otroka dostikrat zgleda varen; je kot bi umrl. Fizično šokiran majhen otrok ali otrok v bližini zelo energijsko hrupnih staršev, ki oddajajo vihrave in razposajene zvoke... Ti zvoki dostikrat bombardirajo fizično telo, otrok pa gre v ta spanec in zapusti telo.

Ta sposobnost omogoča preživetje. »Preživi, zbeži od vsega tega, kar bombardira fizični jaz!«, je osnovni način, s katerim Duša pomaga človeku. Duša ve, da človek rabi čas za razvoj. Fizično reče:  “Uau! To je čisto preveč občutkov, preveč bolečine, od tod moram.” In Duša reče: “Pokazala ti bom, kako.” Tako Duša naredi prostor, ki nam dovoli uit. Se skrit, ja. Sijajno ustvarjen mehanizem preživetja je to. Je pomagalo, ki ga uporablja Duša, da lahko preživimo v fizični obliki, v fizičnem telesu. Dokler ne ozrelimo. Ko pa se enkrat razvijemo in naučimo bit v telesu ves čas, začnemo izkušnjo Božanskega Človeka. Ne omejenega prestrašenega človeka.

Svet zemlje je svet dualnosti. Ljudje igrajo obe igri, teme in svetlobe, da izkusijo polnost, ki je ponujena. Polnost zvedet, kako je bit omejen in polnost opolnomočenja. In se resnično spomnit: Ko se zbudimo, se spomnimo, kako je bit avtentičen stvarnik!

S tem ko polno živite, ljudje igrate obe polovici igre. In potem, ko enkrat pogledate na drugo stran in vidite drugega človeka v igri, lahko imate sočutje zanj. Vaša izkušnja omogoči sočutno zavedanje.

Igre so čudovita pomagala učenja za otroške dele vsakega človeka. Ko enkrat imate sočutje zase, sočutje za svojo človeškost, takrat imate sočutje za druga bitja v preobrazbi.

Samo drzni in pogumni so voljni bit človek, ste to vedeli? Najbolj čudoviti ste! Ja. Zato vas spodbujamo v spoštovanje in čaščenje sebe. Prosimo, da častite svojo sijajnost, ki si je upala prit v fizično obliko okušat, dotikat, vohat, slišat. Ki si je upala postat to živo, ki vi ste in se pretvarjat, da ste vse pozabili. Zelo pogumno se je pretvarjat, a je del igre.

Ja! Tako čudovito se pretvarjate! Pa če se pretvarjate, da vaš ključ ne odpre vrat ali se pretvarjate, da ne razumete... Vse to so načini skrivanja sebe pred sabo. Ne glede na način, vam pretvarjanje pomaga nadaljevat z igrami v vašem razvoju. V vašem razcvetanju v to, kdor in kar vsak od vas res je.

Majhen otrok si dostikrat nadene mamina oblačila, s čimer pravi: “Poglej me; pretvarjam se, da sem odrasel/la.” In vi se nasmehnete, se zasmejete in potrdite igro. Potem pa rečete: “Oh! Tako dobro ti gre.” Isto je z drugimi igrami, ki povzročajo fizično bolečino. Z njimi nadaljujete, dokler ne spoznate: Ni mi več treba sebi povzročat bolečine. Lahko se imam rada. Lahko ljubim sebe. A sem se voljan ljubit tako zelo, da slišim to sijajno resnico, ki prihaja iz mojega bistva?

Ja, to je čudovito odkritje, ta voljnost bit polnost sebe.

Nekateri ste slišali našo zgodbo o drznosti biti Pastir. Pastir je nekdo, ki stoji pogumno in zravnano, tako da vse ovce, vsi aspekti jaza lahko vidijo Pastirja, ko on ali ona s to držo pravi: “Pridite, pridite, jaz sem Vodnik na Poti.” To je to, kar Pastir je. Pastir je vrata, je tisti, ki kaže pot vsem ovcam, aspektom jaza. A ste voljni bit ta glas avtoritete, ta vodja zase? A ste voljni bit ta, ki navdihuje ovce k vrnitvi domov? Vsak tvoj majhen aspekt lahko pride domov. Domov pride zato, ker imaš tako brezpogojno sočutje in ljubezen.

To niso besede, ki jih lahko govorite naključno - demonstrirat jih morate. Pastir in ovce vsak dan živijo skupaj; ostati morate dosledni in to kazat, izražat. Ne gre za to, kar govorite, ampak za živo demonstracijo. Vsak dan ostajajte doma v svojem svetem bistvu, bodite sebi pravi Pastir. To je nova odpornost polnega življenja! Pa če igrate igro »Mojzes vodi množico« ali če igrate igro »Pastir ovčjih aspektov jaza«, vaše nove svete osebne črede, ki se ji reče Novo Življenje.

To je potovanje, ponujeno vsakemu človeku. Ostanite omejitev, ki verjamete, da ste ali pa si drznite dovolit postat, kdor vsak res je - prebujen Božanski Človek. V davnih časih Izis, je bil naš cilj utelešenje naše Duše/človeka. To je v bistvu na razpolago zdaj. Naj se ljubezensko razmerje med Dušo in njeno človeško kreacijo pretaka in raste.

Pridite, pridite! Kot Božanski Človek je vsak lahko vedno varen z mano!, postaja nova glavna pesem. Bodite svetloba varnega in ljubezni, neskončna. Vsako vlakno, vsak ovčji del, vsak spomin, vsako prepričanje, vsaka moja igra naj se zaljubi in pride domov.

In ko gledajo v ta vaš prostor... Ta glas avtoritete, vas, alfa vodje... A so vaši aspekti navdihnjeni zaupat? Ali samo sedijo v upanju in se pretvarjajo: Mogoče ti tokrat lahko zaupamo, da ne boš zbežala stran...?

Vedite, da vaše bežanje je razglasitev, je izjava. Zdaj pa ste voljni bit vse, kar ste. Ja, voljni ste se ustaviti in reči: »Jaz izbiram!« In bit ta nova izbira. Zdaj je čas, da jo demonstrirate. A ste voljni bit vse, kar ste in s tem navdihnit svoje aspekte? Bit pristni za vse svoje dele, ki se igrajo, za zgodbe in avanture iz svoje zgodovine?

A ni tega naredil Mojzes, ko je gledal v obraze vseh, ki so mu sledili? Zavestno je razglasil: “Pridite, saj niste nič drugega kot deli mene. Pridite, pokazal vam bom novo pot. Pokazal vam bom novo pot v resnično življenje.” Mnoge je vprašal: “A si voljan it z mano? Zapustili bomo prostor, kjer smo včasih živeli, deželo zgodb in pravil in zatiranja in skupaj bomo blodili in tavali. A obljubljam, da bom vodil, da vas bom vodil na nov način. Da boste lahko doživeli in se spomnili, kdo in kaj v resnici ste - človek kot vibracija neskončne kreativnosti.

Temu pravimo pot Sijanja. Pot Sijanja bo šla pred vami, če dovolite novim vam bit Resnični vi, ki živijo v tem telesu, v tem življenju. Da to vidijo vsi, ki so voljni videt z očmi svoje Duše. Ne z omejenimi človeškimi očmi, ki so naučene gledati v strahu. Ko odstranite ta očala in gledate z očmi Duše, takrat vidite pot Sijanja, položeno pred vami. Po tem svoje dele vodite v življenje novega dinamičnega človeka.

Mojzes je to v živo pokazal zato, da je navdihnil mnoge. »Prebudite se! Prebudite se in spreglejte pot pred sabo. A ste voljni? A ste voljni nehat bit ovce, ki sledijo in postat Pastir, ki vodi? A ste voljni?«

Vse to uči Izis. Izis je voljna bit utelešenje čiste kreativnosti. Ustvarjanje v vsakem trenutku, ustvarjanje novega. Vsak trenutek, voljno. In potem vabilo: »A boste?« Ne gre za to, da bi Izis bila končni odgovor. Ona prihaja navdihovat. »Če ste voljni bit ta vodnjak neskončne kreativnosti..., a boste? Vidhnite to vibracijo Duše, to sijajnost vsega, kar ste: neskončna, sočutna kreativnost! Vdihnite globoko in sprejemajte, sprejemajte bleščeče žarke kreativnosti. A boš dovolil? A boš dovolila?« Ja, saj Izis ti želi podelit to darilo utelešenja v fizični obliki in bit tukaj, zdaj.

Kot vodje tega srečanja z Izis vas mi, sočutno ljubeči vabimo postat sijajnost toka svojih Duš. Tako kot se pretaka dosti stvari v življenju, kot dan in noč, saj na tej ravni dualnosti vedno obstajajo začetek, sredina in konec. Podobno kot vaše rože v vrtu. Tam so popki, pa razcvet in potem nazaj zaspijo, da se vrnejo v zemljo. Enako je bilo s prvotno Šolo Izis. Pretakanje Izisinih učenj je govorilo: »Upajte si bit, upajte si bit to živo utelešenje. Upajte si bit! Ne da sledite, ne da posnemate, ampak da ste. Bodite vozilo čiste kreativnosti!« Tako drugače od kreativnosti, ki jo opisuje um.

A ste voljni bit utelešenje te Duše, ki vsak od vas je? A ste dovolj pogumni za drugim pokazat avtentične sebe? Ne bežat, ne se skrivat, ne se bat, da bo to zanje preveč. V resnici boste okolico s svojim sijanjem navdihnili! Zato sprejmite to sočutno ljubezen, ki vabi: »Pridite, pridite in mi sledite...!«

Vse, kar je Mojzes rekel, je bilo: »Jaz nisem večji in ne boljši«. Okolico je vabil v prebujenje. Priganjal je: »Pridite, pridite! To delam zato, da se boste spomnili, da tudi vi lahko to naredite. Tako kot zgoraj, tako na zemlji. Postanite avtentični posamezniki v človeški obliki. Jaz sem to Jevanje, ki so nebesa in zemlja skupaj, da bi sijala polnost, ki jo drugi lahko vidijo. Navidhnite, prebudite se, prebudite se! Spomnite se, kdo res ste, saj vaša Duša to ve.«

Več ko dihate s svojo Dušo, bolj jo slišite, čutite, sprejemate in bolj se zaljubljate v to, kar res ste. In ta vrata se odprejo. Vaša Izisina energija samo vabi: “A boste ti, ki vi res ste? A si boš drznila bit Jevanje Vsega Kar Je, ta polnost, svoja resnica? A si voljan bit tako pogumen in navdihnit druge, da se spomnijo, kdo in kaj oni so?«

Saj v sedanjem času, v tem vibracijskem prostoru je polnost vedenja, da se je varno zbudit. Varno se je zbudit zdaj. Ne se bat. Ne bojte se. Globje v svoj trebuh se spustite, če čutite strah. To je laž; strah je laž. Ne bojte se, v tem življenju vam ne bodo škodili. Varno je zbudit se zdaj, bit kdor res ste. Saj zato nebesa in zemlja prihajajo skupaj v vabilo: »S tokom pojdite v veličino Vsega Kar Ste.«

Izis v tem času prihaja, da vas spodbudi v voljnost in drznost utelešenja tega, kar res ste - Božanski Človek. Upajte si! Upajte si se zbudit. Upajte si se zbudit! Upajte si zacvetet, da vas bodo drugi lahko videli. Da jih boste navdihnili, spomnili:  “Ah! Samo jaz sem to!” Prebudite se! Zbudite se v to večjo resnico, to večjo resnico. En dih samo, en dih samo. Saj rože v svoji sijajnosti spet in spet kažejo odpiranje v samo enem dihu. En cvetni list za drugim, en dih za drugim. Cvetovi ne eksplodirajo celi v enem trenutku. Nežno to delajo, nežno.

Enako vas vabimo mi: korak za korakom, en dih za drugim. Ja, ja, ja. V soočenju s sijajnostjo svoje Duše, bo ta prav vsakega v trdnem prijemu vabila: “Pridi, odpri se nam, odpri se nam, da boš vse kar smo mi. Da boš ta »je« univerzuma, »je« vseh »jejev«, ki se stekajo vame. In si upajo zato, da jaz lahko bom za vse, ki me želijo videt. Nič več, nič manj.«

Toliko več od razumevanja tega malega uma. Ne bojte se. Ne bojte se. Naredite to sočutno, sočutno. Ja, en dih samo, en dih samo. Ja.

Ja, hvala. Hvala, da smo to lahko podelili z vami. Hvala.

* * *

prevedla Jasta Prava