Flash Logo.

Contact Us

Norma Delaney

675 Witter Gulch
Evergreen, CO 80439 USA

303.679.8878
303.679.8848 fax

norma@newbreath.net

This is all possible due to the creator, Garret.


Zavesten Dih

Tvoj zavesten Dih odpira pot v življenje Nove energije. Tradicionalno dihanje osebo drži zataknjeno v preživetju. Tradicionalen dih se osredotoča na um, ramena, zgornji del prsnega koša in na vrat, kar so točke, ki držijo strah.

Sprejmi Dih, ki osredotočeno vstopi skozi nos in potuje po poti telesnega vlažilca. Ta Dih prinaša vlago notranjosti telesa. Ko Dih potuje v trebuh in v tvoje bistvo, prebuja povezavo med Dušo in fizičnim človekom. To prebuja sposobnost dojemati iz trebuha. Ta vrsta dojemanja je mogočna intuitivna sposobnost prebujenega človeka.

Dojemanje iz trebuha so vrata v občutenje in življenje. Čustveni vlakci smrti niso pomagalo občutenja. So strašljive poti stare energije, strah in preživetje. Izkušnja dojemanja iz trebuha se nam ponudi, ko smo voljni dovoliti, da nas vodita Duh/Duša, namesto uma priučenega strahu.

Danes se uči dosti vrst diha; dihanje pri rojevanju otrok, v jogi, atletiki in druge. Dih, ki sta ga priporočila Tobi, St. Germain, ki ga uporabljava midva z Garretom, je Dih, ki me ga je naučila Kuan Yen. Namen tega Diha je Integracija. Ta Dih je bil edino pomagalo, ki sva ga uporabili za polno integracijo osebe z diagnozo motnje večkratnih osebnosti. Je Dih, ki sva ga z njo uporabili za mojo integracijo v živo utelešenje Kuan Yen.

Sprejmi Zavesten Dih, saj potovanje v Integracijo je, ne glede na leta ali način življenja, potovanje v življenje. Zavestno življenje je resnično pot, po kateri so šli Mojstri. Zavesten Dih je pot Nove energije Novega Mojstra.

* * *

prevedla Jasta Prava